Beloggadisbiru here
#TFIOS
March 20, 2017 β€’ 10:42 PM β€’ 0 comments

Assalamualaikum

Yeay header blog & backgroud baru😘 Eh, tapi theme still sama. The Fault In Our StarsπŸ‘«πŸ’– #TFIOS . Addicted sangat dgn cerita ni, haihh :') . nak buat cemana kan? lantak aku la aku punya suka. hahaha

Ehh, actually kan....addicted sgt dgn #tfios ni smpai dekat U pun still takboleh nak move on lg. #tfios ni la jadi pilihan untuk movie assignment subject Interpersonal Communication OBM155 *sem2 , sanggup weh beli cd tu mahal2 dekat lazada sebab lecturer taknak cd cetak rompakπŸ˜…. Rasa sayang pun ada nak bagi dekat lect masa tu, yelah...kalau kita sendiri simpan cd tu,kan best :') *takpelah,Alhamdulillah aku dapat A jugak subjek niπŸ˜‚... lepastu lagi skali ade movie assignment masa sem3. Kali ni sbjek English pulak, ELC230😁. Lecturer suruh budak2 kelas suggest 10 movie. lepastu satu kelas just boleh pilih antara 10 movie tu je. So, aku pun suggest jelah movie #tfios ni. peduli apa aku orang lain pernah tengok ke tak cerita niπŸ˜‚ yang penting aku nak jugak buat movie ni, hahahahaha. Eh, ada la jugak member aku present pasal movie ni. 3 orang kalau termasuk dengan akuπŸ˜‹ Ok la tu, ada jugak geng. yedok? hahaha. ok la,bye gerak lu ✌ keep calm and πŸ’— #tfios




I'm back!
β€’ 12:48 AM β€’ 1 comments


Assalamualaikum...

(Nasib baik ingat balik password blog ni,kalau tak memang aku tak update entri la malamni hahaha) Haihh....lamanya tak update blog niπŸ˜… Rindunyaaa alahai. Terflashback balik semua kenangan masa zaman berblogger dulu2πŸ™Š Dulu rajin sangat blogwalking, kenal ramai kawan blogger, siap ada group page blogger kat facebook. Active gila berblogger masa form1 sampai form3 πŸ˜‚...lepastu tiap kali update entri ,msti ex bf stalker. rajin nauu dia tengok blog aku ni. ade jelah benda tak puas hati kalau aku update ape2πŸ˜…. so kena la update pasal dia jugakπŸ˜’ *tapi banyak entri yang aku dah delete dah pun. Allah...rindu la pulak. rindunya kenangan dulu2 hahagagagagahahhaaha. Dulu rajin sangat tukar2 blogskin ni, edit2 header pesemua. yang paling tak tahannya,siap buat blog backup. gedik sangat nak edit2 blog bagai. addicted sangat nye pun. alahai nysa weyy~
Ehh...ada lg satu benda yg aku suka buat dulu2 masa zaman blogger; join giveaway & contestπŸ’–πŸ˜Ž serious excited gila kalau ada blogger lain buat contest or giveaway. ye lah, sape taknak barang free.  join jelah mana tahu bertuah kan?πŸ™ŒπŸ’¨ ehh, aku pernah kot jadi pemenang bertuah. siap dapat 3shawls free je tau. walaupun aku ni bukan jenis pakai shawl sgt,tapi bantai jela sebab dah dapat free kan. heee πŸ‘€ Ok dah lah, bye. Assalamualaikum..

*Nah payung sikit gambar favπŸ’–




Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim