Beloggadisbiru here
cute Favicon
February 27, 2011 • 1:06 PM • 1 comments

salam korang :face19:.. today ,,jom kita sma2 pasang favicon yg comelawo n kawaii kat belog ? hek ,,
apakebenda favicon nih ?,,hurmm.. tak tahu keh ?,,okok ,,ni laa rupa favicon tu :face53: ..  
*yg ribbon kaler merah uh.. hek


1Dashboard>Design>Edit html>Tick Expand Widget Templates
2Ctrl+F untuk cari kod :

]]></b:skin>
3Ctrl+C untuk copy kod di bawah :
<link href='URL IMAGE' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>
<link href='URL IMAGE'/>
4Pastekan kod ini di bawah kod ']]></b:skin>'
5Gantikan tulisan yg bewarna purple tu dgn URL image yg korang suka .
6Korang boleh ambil url di bawah kalau nak . Lg senang Ctrl+C untuk copy kod di bawah :


http://picto0.jugem.jp/h/a/r/harumain/f5895956cf6c73bbd29812751a55cefc.gif

http://picto0.jugem.jp/y/u/u/yuupan/22b18afb8b93719ee5a1ee015a6a743c.gif
http://picto0.jugem.jp/y/u/k/yuko1130/b36ce49c2e83476ff1b1bbf7567e53d9.gif
http://picto0.jugem.jp/n/a/n/nanotuki/d0450290825289c56a4c191cb6fccfe9.gif
7Preview dulu baru save ok .  n  dun porget utk comment 
:face52: .


kredit : sis Syamira


kalau dah berhasil ,,at least shakap laa tengs kat sis Syamira

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim