Beloggadisbiru here
JOM Join Blog Review myungDae
March 19, 2011 • 4:31 PM • 0 comments



Assalamualaikum..apa khabar anak2 ku sekalian*bajet je ?
okok ,,tdi msa guling2(BW) terserempak plak ngn bnde menarik ni "jom join Blog Review" ..pegetua blog tu myungDAE . heyy ! siapa xska belog dia kna review ?,,hehe
ok,,if korang nak join LOMPAT SINI .

CARA NAK JOIN :

1. Follow lah blog ni, sebab blog ni best. - perasan tak sudah2 -
2. Buat entry bertajuk " Jom join blog review Myung Dae ". Letak sekali gambar kat atas tu.
3. Link kan entry korang di comment.
4. Tag lah sekurang2nya 3 orang. Pastikan dorang tau.
5. dan jawab soalan ni " Kenapa korang nak di review? ".

FUUYOOHH !! Berani nak join ke. Nak ke tak nak?
Kalau berani sila join ye (^_^) Tarikh berakhirnya untuk menyertai blog review ni adalah 20/3/2011.

and..ini sebab nysa...

  • nak naekkan lagi traffic blog masham ni dan teringin jgak nak jd fames*mengada2 je aq ni  mcm myung  . 


SEKIAN , kalau free ..singgah laa blog kacak ni :)



Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim