Beloggadisbiru here
Contest Blog Terbaeek Punyaa!
October 31, 2011 • 7:55 PM • 0 comments

Assalamualaikum & holla .
      Haihaii :) korang sehat ? If xsehat ..rajen-2 laa makan ubat ye.Act,paper sejarah niesa fail -,- .baru dpt td..huhu,xpe laa.,dah xde naseb.Next year,i'll do de best :D .,walaupun xberapa minat subjek tu.Hehe,mane la tau..tetibe je niesa bole terminat subjek tu and ..dpt result cun-2 ;) . #pray for me.hurmm..,mlm ni nak join contest Blog Terbaeekk Punyaa! by Aina and Dida . Menarik kan contest tu?Hadiah pun best-2 .Ececeh,macam laa blog Niesa nie terbaekk :P ..xpe laa,just mencuba.Mana tau..bole menang ,hehe #aminn.. 
btw,every contest mesti ade syarat-syarat penyertaan kan?so..let's check it out syarat-2 penyertaan untuk contest ni:

  • Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
  • Warganegara Malaysia and Indonesia
  • Buat satu enrty, tak payah banyak-2, satu je and mesti ada banner kat atas tu sekali
  • Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
  • Bukan unsur voting
  • Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
  • Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blog Dida..link seperti "http://aku-gila.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
  • Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan.







Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim