Beloggadisbiru here
Contest Blog Awesome & Elegant by Rara & Dzull Ekha
November 27, 2011 • 2:51 PM • 0 comments




Assalamualaikum & holla .





Haii korang . ok ,skrang ni niesa nak cepat ..so,straight to the point je laa .hehe , hari ni nak join contest Blog Awesome & Elegant by rara & dzull ekha . jom laa rmai2 lagi meriah kan contest ni :)

Syarat-syarat
1. WAJIB follow blog RARA dan DZULL EKHA
-Jika anda follow salah satunya, serta-merta anda akan dikeluarkan dari contest ini
-Kami tidak akan follow anda balik.
2. Wajib like fanpage RARAALL LOVELY CRAFT dan MY LITTLE KAWAII BOUTIQUE
3. Warganegara Malaysia
4. Lelaki dan perempuan boleh ikut
5. Tag 3 orang (Sekurang-kurangnya mereka tahu)
6. Post 1 entry dan tempekkan banner diatas. Lepas tu,
letak link contest ni di ruangan comment.
-Entry tak kira panjang ke pendek
-Sesiapa yang hanya meletakkan url sebegini 'http://ika-stories.blogspot.com'
serta merta akan di'reject'.
7. Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 15 contestant.
 Tarikh tamat : 2 Disember 2011

Tagged:


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim