Beloggadisbiru here
CONTEST BLOG PALING COMEL BY NABILAMARS
December 5, 2011 • 10:44 PM • 0 comments

Assalamualaikum & holla .


Haii korang :) . malam ni nak join Contest Blog Paling Comel by Nabilamars. Hadiah menarik kot ;D .so,rugi laa kalau korang xnak join . mane tahu,rezeki korang ..then korang menang :) . niesa teringin nk menang :3 ,hoho. tapi beloggadisbiru ni xcomel maen pun -_-' .

Syarat-syaratnya
1 . Follow BLOG erni dan likes PAGES erni .
2 . Warganegara malaysia sahaja .
3 . Buat satu entry tentang - contest paling comell yg khas erni buat - letak banner kat atas tu sekali .
4 . Wajib likes dan follow setiap sponser yg ada .
5 . Tinggalkan link entry contest blog paling comel yang erni   suruh buat pada no.3 tadi di post comment ni .
6 . Wajib tag 2 rakan anda , pasti kan mereka tahu .
7 . Contest ini TIDAK akan dibatal kan jika kurang dari 8 ..

Tagged:

Gud luck for me :D ,hehe .

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim