Beloggadisbiru here
Happy Birthday Ain !
December 8, 2011 • 12:23 AM • 4 comments

Assalamualaikum & holla 


Haii korang :) . Sehad tak hari ni? Alhamdulillah if sehad ,hehe.Act,hari ni birthday besties niesa \08.December.2011/. Nurul Farain name dia,Iloveher. Rindu gila dekat Ain ,huhu. Dah lame xjumpe dia.Contact pun dah jarang. Tapi xpe.,aku tak pernah lupa dekat dia. Hmm,boleh tak kalau aku nak nyanyi siket lagu hepy besday dekat kau? :') ,hehe . okok,.1..2..3 , \versi korea :P/

saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
ji-gu-e-seo u-ju-e-seo
je-il sa-rang-ham-ni-da

kkot-ppo-da deo gop-kke
byeol-bo-da deo bal-kke
sa-ja-bo-da yong-gam-ha-ge
hae-pi-beo-seu-de-i tu-yu
happy birthday to you Ain
 

pstt,best tak aku nyanyi ? \perasan -..-/ hehe
Hmm,Ain ..Happy Birthday to you,semoga panjang umur ,semoga dimurahkan rezeki,semoga dpt boypren yg mcm mane kau impikan,semoga dpt buat yg terbaek dlm PMR next year,semoga kau happy-2 je duduk dekat sane,semoga kite dpt jumpe satu hari nanti ....hehe,mesti jadi cerpen kalau aku teruskan lagi :3 , Igt tau ain ,.jgn lupe dekat aku :') ..kau sahabat aku smpai bila-2♥. muehehe :* 

#gamba kenangan . hihiw,comel lah adek yg pakai tudung tu \ain/.


Happy birthday Ain ! ily  



Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim