Beloggadisbiru here
RISAU
December 12, 2012 • 12:38 AM • 1 comments

    


Tumblr_mc35kmoctz1r8fxwno1_500_large


Assalamualaikum ツ , hmm lamanyaaaa Aku(sorry,kasar sikit) tak updated blog.hehehe,tapi blog ni maintain comel kan :P . Eh, btw...semenjak dua tiga hari ni kan.aku rasa seram sejuk je.bukan pasal hantu okay. Ni semua sebab nak tunggu result keluar punya pasal. maybe 19.december ni result Pmr keluar kot.KOT eh. ermmm,jiwa tak tenang,asyik fikir je apa result kita dapat nanti :(. takut apa yg dihajatkan tak tercapai. 

Hmmm, NERVOUS nyaaaa :( ....

Insya Allah walau apapun result yg aku dapat nanti,aku akan cuba terima dgn hati yg pasrah. "redha itu pasrah,pasrah itu menyerah". Berserah je la.... :') . tapi ,Insya Allah aku akan dapat result yg terbaik..and kalau boleh ,aku taknak kecewakan parents aku :( .aku nak buat depa puas hati dgn apa yg aku dapat nanti... doa je lah byk2 :( .

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim