Beloggadisbiru here
Miss you my dear :'(.....
April 10, 2013 • 7:50 PM • 2 comments




Assalamualaikum....

Hurmm....rindunyaaa dekat Nur Hidayah,Hazirah and NurulFarain,my besties...hope diaorang still ingat lagi dekat Nysa :'(  .. Dai,hurm...Alhamdulillah still lagi contact dia :) Tapi,dah lama jugak tak contact Aien..huhu 
Rindu sangat nak jumpa dgn diaorang,..bila lah agaknya Nysa dapat balik sana ye?:(
Sejak duduk dekat Ipoh ni...hmmm....rasa macam.....arghhh i can't... dengan kehidupan family yg dah berubah... dan..tak ramai sgt org yg Nysa kenal kat sini,yelah.. kan susah nak cari kawan yang betul2 ikhlas nak kawan dgn kita. Bila dah jumpa kawan yg boleh paham kita,.kita pun nak kawan dgn dia..tapi sayang,kawan tu dah ada besties.besties dia mestilah marah kalau nampak org lain nak rapat2 dgn kawan dia.*masa mula-mula tinggal sini. Ok,agak berbelit-belit ayat ni :p k abaikan...haha

Rindunya nak 'tapuji2' dgn diaorang :p , rindu nak makan roti butter and minum air laici kotak kt skolah lama,.rindu nak gossip2 dgn diorang...rindu nak luahkan masalah kt diorang...rindu nak macam2 lagi lah :D hehehe ...Rinduuuuuuuuuuuuuuuu angat >_<
Gambar2 mereka menjadi pengubat rindu ini....ecewah :* 



Tata , Assalamualaikum.... :)







Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim