Beloggadisbiru here
join contest "header paling kawaii dan kemas"
February 24, 2011 • 4:26 PM • 0 comments



hello :) nk join contest adeq yinna n syiqin . hehe ..join laa contest ni :)


                                       Jom baca syarat-syaratnya.
  • Mesti follow blog ni,Klau tk follow tak bley join.
  • Mesti ada blog.Klau tak de tk bley join.
  • Tulis entri pasal contest ni kat blog anda
  • Gmbr yg kt ats tu mesti ada dlm entri contest yg korang buat ni.Itu banner contest.
  • Dah masuk kontest ni,mesti kena anta komen URL entri korang.Tulis nama dan URL blog skali ok.
  • Klau contest yg kitaorng buat ni kurang dari 4 orang,contest akn dibatalkn.
  • Pendaftaran contest akn berakhir pada 28 Febuari 2011.
  • Kitaorang akn buat poll untuk korang mengundi.Poll tu akn diletakkan di blog yinna dan syiqin.
  • Tarikh akhir untuk korang mengundi kitaorang akn tentukn nnti.

 Hadiahnya

  • Biarlah rahsia.Yg pasti hadiahnya bukn duit,top up atau apa-apa saja yg berkenaan dengn duit.Sbb Ibu bapa kita tk kasi bagi duit la.Mungkin hadiahnya Header,Cursor atau Icon Ajax float Shoutbox.Jngn risau.Semua benda ni kitaorang akn edit khas untuk pemenang.Kitaorang akn edit cantik-2.

harap2 bole menang :) ,,bole keh ?

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim