Beloggadisbiru here
bad moments
February 23, 2011 • 9:46 PM • 4 comments



assalamualaikum korang ,, ari nih (rabu) byk meh bad moments yg jdik !! :(
sedih sgt ! okei,,let's me cer .. first ..


           Kena sound' byk kalii !
  • huh ,, td ada KOKO .. (unit beruniform) aduii ! i hate XD ,, kawadd , kawadd , n kawadd ! hitamm -,-' hek . da laa nysa tak pndai bab kwadd2 nih .. hancur abishh ! tu laa tak kna plih jdi wakil skola .. pdan muka  okok ,,psal 'kna sound' tuh ,,aduii..bwt sakedd ati sja nk cer ..whee~ cer jelaa.. okei ,, kn nysa tak pndai kawadd2 nih ,, asyik slah step sja ,, n asyik kna sound sja dgn kakak2 garang . *cehh ! dya mcm geram je tgk nysa slh step kaki time2 ,pas2 yg bkin nysa naek hngin sbb dya jeling nysa mcm apa je -,-'*aku terasa tau . dah laa kakak tuh tegur dpn pren2 ,, maluu :0 .. kalauu mcm ni laa keadaannya ,,sy da tanak dtg lgi time koko (unit b. ) sja laa..hee ... ewah2..sng je kau shakap erk ,mrkah kau nk kutip kat mna kang ..HAHA .
         Koyakk !
  • koyak ? apa kau merepek nih ?  time kawadd tuh tak perasan pulak yg sluar track nysa terkuyak ! omg :O ,, ptot laa laen mcm jek kwn aku pndang..hee .. weh! laen mcm sja entri nysa kali nih,,merepek-kerepek ..haha ..disebabkan sluar tu terkuyakk,,terpaksa laa org tuh jln terkhepit-kepit..haa ? klau ddok mmg tak bole nk cover lagi !! jdi ,, apa bole bwt ..ddok bersimpuh laa si dya nih..hee -,-' . itu saje.. :) 'bad moment keh ni ?

p/s : sorry ,,sbb .. story kali ni tak best n mcm hape sje..-,-' wekk ! :P





Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim