Beloggadisbiru here
join contest Blog Paling Hebat by Aida
February 21, 2011 • 11:46 PM • 0 comments

okok ,, nysa nk join contest ni Blog Paling Hebat ! hebat ke ? contest ni by aida shafiena . harap2 bole menang laa :) doakan ea ?,, ceh .
blog ni menarik n nysa suke tgk tutorial dia ! hehe myra pnya blog pun best ! menarik ,, n tuto yg b'guna laa ..hehe oit ! oit ! ,, lupe nk kctaw ..comel tau blog dorang ;)
TAK PERCAYA ?  pegi tgk sendiri :O ! hehee .


syarat2nya:
2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau

TARIKH TUTUP : 22 FEBRUARI 2011


hope bole mnang..hehe :D ,,
korang rsa bole tak nysa mng ? ntah laa ngok !

nysa nk tag :
sis myra a.k.a atok
muna
myung Dae


whee! tata peeps ! :)


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim