Beloggadisbiru here
join contest blog terkemas dan comel
February 21, 2011 • 9:15 PM • 0 comments


hallohallo smua ! how are you ? fine kea ? okei , bagushh ! akaq nysa nk join contest adeq ila and irah . hrap bole mnang . chewaah ! hek mmg bole pnye . korang join lha skali , mn taw nasebb myeblahi korang ,, dpt topup free ! whee~


Syarat Penyertaan

• mesti follow blog ila and irah .*kalau tak follow serta mertanya terkeluar
• mesti ade blog . tak de pegi SIGN UP .
• buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk "Contest Blog Terkemas dan Comel" .*dah buat entri pasal contest ni , jangan lupa letak link entri contest kat comment ye,pastikan link entri tu korang comment kat blog ila , jangan comment kat blog irah,kalau comment jugak ,korang terkeluar la .
• letak banner contest ni di entri dan sidebar . *kalau tak nak letak kat sidebar pun tak pe , asal kat entri ade oke la tu .
• tag 4 orang bloggers sahaja .

○ Contest ini bermula pada 21 Februari 2011 hingga 1 April 2011 .
○ Tarikh pengumuman pemenang bagi contest ini pada 21 April 2011(inshaallah kalau tiada apa2 masalah) .

Hadiah2nya ialah , bagi :-
No.1 : topup bernilai RM 10 .
No.2 : topup bernilai RM 5 .
 nysa nk tag :
aina
sis myra
atok
muna

p/s : best tak hdiah dye ? best kn ;) , so .. join laa .. hek

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim