Beloggadisbiru here
Final exam ends
October 21, 2011 • 4:05 PM • 2 comments


Assalamualaikum & holla 

#woahh ! chowder suke laa

Alhamdulillah ..final exam over . Rase mcm sekejap je ..hehe \merdeka!seven times/.kauorang ada ?weewitt.Tapi serius ..Niesa xrase ape pun ,.walaupun member-2 smua hepy sbb final exam da abes..okfine,tak tahu nak explain mcm mna dekat kauorg . hmm,act ..soalan exam smua JPN Perak yg buat,.agak susah la soalan dia ..hee. 

Niesa asyik tukar tempat duduk je time exam..ish , haha .Btw,.Niesa takot failed paper sejarah laa :(  ..soalan form1 pun masuk gak ,err .\sapa suruh..laen kali buat laa revision/.Cikgu Habsah ckp ..dia nak bagi Rm10 kalau gagal sejarah ,.agak-2 best tak dpt Rm10 tu ?woahh..mesti terharu bila dpt -..- . kalau nak lebih pun xpa . 'habaq' je dekat ckgu ,..hehe .hmm,xfaham lagi ke ape maksud disebalik Rm10 tu ?..err,paham-2 la ye .. hoho..harap-2 laa niesa lulus . pray for me okayy ?..tak nak laa Rm10 tu ,.huhu.kauorg nak ke?..hee,lebih baek xpayah :P . confirm menyesal ..

psstt,Tadi sempat lagi guna isyarat tangan dengan Syiera. Ada soalan yg betul-2 buat niesa petak .. haha ,lol . Naseb arr cikgu xperasan ,.kalau tak....tutt..tutt, HAHA.Kauorang pernah ke cheat masa exam?Ish ..xbaek tu :P . BTW,.time guna isyarat tangan dgn syiera ..tetiba lak Niesa terigt kat member lama..'ain' , Time exam dlu ..Niesa dgn dia just pakai isyarat tgn je bila nak tny something ..tapi ,kadang dia tuh kedekut nak gtahu jwpan ,ngee . \ishh..jahat la aku nih/..hurmm.Rindu gila dekat kau 'Ain' ! ..maigadd ,air mata dah sedia nak landing nie..huhu. Rindu nak tengok muka kau merah,.sbb xtahan nak gelak ..tapi kadang kau suke gelak smpai kuar air mata,.haha :P ..dah lama aku xusik kau ,.buat lawak dgn kau,.cubit pipi kau,.yang paling penting..dah lama xbergossip dgn kau <3 ..hehek .ain..kalau kau nak tau..skunk nie aku xperiang macam dulu dah ..sebab tak ada siapa pun yang boleh paham aku..yang ade pun..cume capital A\aidil/ je :) ,..Tak da siapa boleh ganti tempat kau ..sbg kawan yang memahami aku.. . Ish..dah lari topik nie ..sorry ye :P  .okay,.tata 


Maaf laa . entry kali ni..rojak je ,,hehe . btw,doa kan dkt Niesa n capital A ye ..supaya dpt result yg comei-2 je .Hopefully tahun depan ..dapat masuk kelas yang sama dengan dia.




Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim