Beloggadisbiru here
"Contest Blog KawaiiVintage"
October 23, 2011 • 11:13 AM • 2 comments

Assalamualaikum & holla 


Morning readers , hehe . Happy weekend :) .Hari nie, Niesa nak join contest Sarah .
Cer kauorg tengok banner yg Niesa dah tempek kat atas tu ..comel kan ? hehe .Hadiah pun cun-2 je ..so,untung laa sapa yg menang ..whee . Act,Niesa xpernah menang pun mana-2 contest :3 
Just pernah menang Giveaway je \bersyukur la../.
Nie syarat-2 untuk join contest tu : 


  • Mestilah mempunyai blog.
  • Mestilah berjantina perempuan. ^^v
  • Mestilah follow blog Fasihah dan Sarah  *ini untuk korang tahu latest news. tapi kalau rasa mampu ingat url blog ni untuk jenguk harihari, maka terpulanglah.*
  • Buat satu entry pasal "Contest Blog KawaiiVintage".
  • Wajib tempek banner diatas, dan link kan ke blog ini untuk join cotest.
  • Blog akan dinilai berdasarkan kelainan blog anda dengan blog orang lain. Tema Vintage&Kawaii tu mesti ada.
  • Like entry ini.
  • Tag 1 orang rakan untuk memeriahkan contest ini, dan pastikan dia tahu.
  • Hantarkan penyertaan anda di ruangan komen. sertakan sekali url entry tersebut. Sesiapa yang hanya meletakkan url seperti ini "http://www.sarahbaik.blogspot.com/ ", serta merta akan di'reject'. sila permudahkan kerja saya :)
btw, Tarikh tamat contest ni2 November 2011


jom usha hadiah dia ..menarik maa :D 




Tempat Pertama
 

Tempat Kedua

Tempat Ketiga

Tagged :

menarik tak haidah tu ? ape tggu lagi ..jom laa sesama meriahkan lagi contest tu ;) . And ,gud luck for me jyeahh <3


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim