Beloggadisbiru here
why ?
October 24, 2011 • 3:32 PM • 2 comments


Assalamualaikum & holla 

#miss that moment

Hurmm , kawan ? ape maksud disebalik kawan tu ?Mereka adalah insan yang paling hampir & dekat dengan kita. Mereka sentiasa bersama-sama dengan kita bukan sahaja di waktu kita suka, gembira &senang tetapi ketika kita sedih, duka & menghadapi situasi serta masalah besar dalam kehidupan.Act, bukan senang nak cari kawan yg betul-2 ikhlas nak kawan dengan kita right ? :)

Dear E, knp hang tetibe je nak benci dkt aku?ape slh aku weyh?padalah..malam sebelum hang xlayan aku tu ..kita sempat lagi hangout sekejap ,pergi photostat krja geo .Sempat lagi bergurau dengan hang.Aku xterbayang siket pun yg malam tu akan jadi last moment aku dgn hang.Aku bukan ape ..tapi xnak laa friendship yg kita dah bina selama 6bulan ni ,sampai separuh jalan je.

  Ye,aku tau ..kita kenal xde laa lama mane pun,tapi bagi aku..hang adalah bestfriend aku.Hang slalu bagi nasihat dekat aku..Aku rindu hang weyh.Walaupun hang ada depan mata aku..tapi aku xdpt rasa,yg hang ade kat situ.kenapa ? hmm,sebab hang xlayan aku macam dulu dah.Hang just buat aku ni xwujud dalam klas tu.Aku tau..skrang ni,aku bukan yang terbaik di mata hang lagi kan?Hang dah ade T,N &M.betul kan? okfine,. aku sedar siapa aku. Tapi..ape salahnye kalau hang bagi reason knp hang mendadak xnak layan aku.Aku dah macam org minx sedekah kat tepi jalan ..yg kebulur nak makan.Tapi aku bkn kebulur nak makan..aku cuma terhegeh-hegeh nak tunggu jawapan dari hang.

#abaikan muka aku yg xlawa tu. (tdung hitam is mine)

Hmm..aku just nak hang tahu..yg aku xnak gaduh dgn hang.Apa lagi nak benci hang.,tapi hang paksa diri aku untuk benci hang..tapi aku xboleh weyh..err,knp laa jadi perkara mcm ni dkt aku.Rasa diri aku ni mcm hina sgt.Hang xrindu ke nak ronda sma-2,nak kutuk Muna(bkn nma sbnr),nak lepak dkt library & byk lagi laa. Weyh,aku rindu nak dgr hang buat lawak..pastu buat gaya mcm johan.."kau buat ape nye pun",hehe.Hang slalu buat aku tergelak xcukup nafas..\tapi aku gelak slow je/.Bila aku sedih ..hang nyanyi kan dkt aku lagu Scan-Di sana mawar di sini penawar.lagi laa buat aku nanges..kadang sampai aku nanges..tapi aku cover,lepas tu hang gelak ..hehe,hang memang saje kan :P . Tapi seriously,suara hang sedap kawan ,cita-2 hang memang nak jadi singer nye pun,hihi.

24jam asyik berkepit dgn hang..So,time aku dgn hang gaduh ,xde la nak berkepit kan?sume asyik tny je.."aik..nape xjln sama..biasa berkepit je..haha" .aku xtau nak jawab ape dah..huhu,."entahlaa" tu je yg mampu aku jawab.Naseb laa ade gak teman aku time aku xkawan dgn hang..S n H. hmm,E aku doa spaya hang dapat result yg cun utk final exam ni,aku tau..hang pandai,kadang ..hang yg tlg ajar aku.Thanks tau :) . BTW, E aku harap..Allah buka pintu hari hang,,untuk maafkan aku & tolong laa..aku still tertanya-tanya ,.apa salah aku dkt hang ..I miss you&Aku sayang hang E <3 .

Event susah mane pun untuk aku pujuk hang..selama nie,hang tetap dtg balek pada aku.Tapi ..kali ni..kenapa hang xdtg balek pada aku? :(




Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim