Beloggadisbiru here
Contest My Blog Awesomelicious
December 21, 2011 • 1:58 AM • 2 comments

Assalamualaikum & holla .


Haii korang ..act,belog niesa dah berubah wajah :P #haha ..lawa x? *err,perasan pulak minah ni :3 btw,nak join contest my blog Awesomelicious .. tgk hadiah menarik giler ;D ..so,korang pun join la yerr? :)

Syarat - Syarat Penyertaan :
  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia 
  • Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa 
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan 
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious" 
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) 
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) . 
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu . 
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and sunat follow . 
  • Kalau rajin singgah and follow BLOG .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .
Tagged :
Atifah
Eiraa

Gud luck for me ..hopefully menang..Aminn :)

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim