Beloggadisbiru here
1st Giveaway by Anis and Aina
December 21, 2011 • 2:17 AM • 2 comments

Assalamualaikum & holla .


Heyyo , nk join GA :D ,, hehe . korang pun join la yerr? :)

Syarat-syarat penyertaan :
-Warganegara Malaysia
-Seorang blogger
-Follow blog Anis dan Aina
-Like fanpage Anis dan Aina
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blogAnis/Aina
-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis/Aina
-Pastikan link entry dihantar sebelum 27 Disember sbb tu adalah tarikh tutup GA ni
Tagged :
Atifah 
Nick



Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim