Beloggadisbiru here
happy holidays :)
March 10, 2012 • 11:15 AM • 2 comments


Assalamualaikum & holla .


Morning aweks-aweks n pakwe-pakwe :) . Act,kite tak mandi lagi -___- . ouh,who care :3 ..kann ? tapi kite dah gosok gigii tau :P . alahaii,abaikan apa yg aku sembang tadi tuh okay *annoying face* . weyhh,kite nak nyanyi siket boleh kan ? hehe :')

lalalala , cuti sekolah dah tiba~
dah tiba~
*dia dah tiba~
ouhh ,.lalala 
aku tak tahu nak buat apa~..

*ulang chorus

brrr ,sedap tak lagu tu ? hihi,,thanks :) ..kite tahu lagu tu memang tak sedap . tapi org yg nyanyi lagu tu memang comel*bluekk* . korangg , cuti ni pergi mana jer ? okay ..aii know . korang mesti balek kampung :) . or pergi bercuti kat mana-2 . untunglahh kan ? :) . kite kena duduk rumah je ,.buat homework n texting :') . Homework berlambak okayy ,maklumlah calon pmr :P  ..hoho .

korang , dah exam kann ? so macam result ? dah dapat ke ? hee ,kite dapat semua luluss ..*bangga lah sangat kan :3 ,haha . btw, nak ucap ni ..

Happy Holidays :D , take care bytheway

*alaa,.mcm gediks pulak entri ni kan ? :3 , maaflahh . dah lama tak update blog ni,.hehe . anyway,lawa tak skin baru beloggadisbiru ni ? :D


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim