Beloggadisbiru here
1year already & Iloveyousoomuch
May 12, 2012 • 3:53 PM • 2 comments

#ilovehimsoomuch.

Assalamualaikum & hello aweks-aweks nd pakwe-pakwe sekalian .


Lalala , actually kan..kite dah habes mid year exam :D (syukurlahh) . mesti banyak lagi skolah 
yang belum start exam kenn ? . haha padan muke :p  . k dah dahh . hehe,kite nak sambung cite.
i love you , wo ai ni , saya sayang awak . k, sama je kan maksud dia ? yeahh ..kite tahu :p . ehh,hujan lebat lah kat area kite :3 . hoho,takpe ..still boleh sambung lagi :D . 

Hmm, awakk ..thanks sebab tahan dengan perangai sye nie ..err ok ..i admit that selalu sangat emo nd suke cari gaduh . Tapi ,. awak tak pernah bosan kan dengan sye ? hehe :) . 
pejam celik pejam celik ..dah 1year kite couple . bkn nak dibangga-banggakan 1year tu .. tapi sye happy sbb tak sangka pulak kan ,kite boleh kekal sampai sekarang ni :). nd thanks sangat sbb sayang n setia dengan sye ..hehe. tapi kan,sejauh mana kita sayangkan seseorang n setia kan seseorang tu ..kalau tak ada jodoh ,tetap dia bukan jodoh kita . Sye harap sangat awaklah jodoh sye..InsyaAllah kalau Allah tentukan awak untuk sye :) .. Awak ,.sye nak awak tahu sesuatu .. I really love you .


"Saya sayang awak sangat,Muhammad Aidil Adam
 "


12may2012.


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim