Beloggadisbiru here
Goodbye school :')
December 25, 2014 • 7:33 PM • 0 comments

*Psst...i really fall in love with this pic :* 

Hmm, tahun ni last aku jadi dak skolah. yee,dak skolah ;) . *eh,ape dak2 ni* haihh yelah, dak skolah a.k.a budak skolah. sama je laa,adomak :p . Macam tak pcaya je yg aku ni dah besaq...dah habis skolah dah pun,tahun depan umoq 18. fuhhh ,cepatnya masa berjalan. lepas ni insyaAllah kalau panjang umur, pi sambung blajaq,lepaih tu kerjaa...lepaih tu kawen. kah kah xD *ngekk,jauh betul aku pikiaqqq. 

I will miss Tadika perpaduan pohon batu w.p labuan, Sk lubuk temiang w.p labuan, Sk Tanjung Aru w.p labuan, Smk Lajau w.p labuan and lastly Smk bandar baru putra Ipoh .

Yaa,tu nama sekolah aku. dari tadika sampai la ke sekolah menengah. haha banyak kali aku pindah skolah, ish ish. emm,byebye sekolah,byebye cikgu2,byebye kawan2, Thanks a lot cikgu :') 

BANYAK KENANGAN YG TELAH TERCIPTA SEPANJANG JADI DAK SEKOLAH NI & ZAMAN PERSEKOLAHAN LAH YG PALING BEST,AWESOME,GEMPAK,SWEET,...bla bla bla..hoho. okay bye, tu je nak bagitau :p

Finally,dapat jugak bukak beloggadisbiru ni. dah lame tak jenguk and update blog ni..hehe.

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim