Beloggadisbiru here
3/3/2015
March 3, 2015 • 11:43 PM • 5 comments


Assalamualaikum


Alolo tomey nye Augustust (Takde kena mengena dgn entri ni tau,tp sesaje letak sbb TFIOS,wuuu) 


Harini, 3.Mac.2015. Result Dak2 Spm2014 keluar. emm berdebor rasanya nak tahu dapat berapa. yelah, hasil usaha kita selama dua tahun(form 4&5) act, boleh jugak kan kira dari kita skolah tadika lagi. hehehe lama tu. so,mesti la kita nak result kita best kan. nak cemerlang :)
Hmm... haihh,act tak tahu la nak tulis apa lg,rasa mcm takde feel nak tulis panjang2 or ulas apa2 lagi. cewahh ayat aku. emm emmm emmm nak tahu ke Nisa dapat brpa? 
Yang penting tak cemerlang,tak gempak mana pun. biasa2 je. tapi Alhamdulillah,sbb Allah bg peluang kat nisa utk dapat A. tu la, pagi tadi nisa tak datang awl...so A+,A dgn A- dah kena kebas. (tipu je,sebenarnya kan nisa dgn kawan2 nisa, si fateam,sue,madu and pina, kitorang antara yg terawal masuk dlm dewan tau.hihihi excited sangat kate ko) saje buat cerita ni gempak ,masukkan unsur penipuan sikit. emm sorry ye wak :p

Eh, ok lah bye :) dak2 batch97 jgn tak apply mana2 pulak,kena sambung belajar tau. insyaAllah dapat kalau apply,. rezeki masing2 Allah dah tentukan kan?hehe, berdoa la banyak2. emm bye 

Alolo, nisa tak bagitau lagi eh result nisa? aikk bukan dah ke? hahahaha. yelahh yelahhh , nak bagitau la ni. emmmmm result nisa biasa2 je, dapat Tiga A(Alhamdulillah bersyukur dah walaupun tak banyak,hehe). Sama macam result time PMR dulu(dapat Tiga  A jugak), dah tu subjek yg score A tu pun sebijik jugak. Bm,Agama dgn Science. sabo jelah~ hahaha . ok tu je boleh bagitau. tapi kan, nisa rasa frust sikit. sikit la. ehh tak, banyak sikit. sbb addmath .............arghhh i wanna cry. huhu k lah bye :) goodluck uolls ,terima hakikat yg kita bukan dak2 skolah lagi....tapi bakal dak2 U,Poli,kolej..blablabla. hahaha tapi lain la yg nak sambung blajar form6 tu. 

Tahniah bagi sape2 yg cemerlang  awak memang thorrrbaik! hihi

Esok nak try apply SPA, nak ambik nursing course ...emm pehal lah minat sangat nursing ni. hehehe maybe, maybeee ,maybe lah..sbb ibu nisa nurse kot. so, "mana tumpahnya kuah masak lomak cili api kalau tak ke nasi." nyumm dapp tu! ok bye. haha banyak sangat "ok bye" dlm entri ni kan? sorry2. hehe ok laaa,kali ni betul2 nak bye. Bye Assalamualaikum~


Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim