Beloggadisbiru here
I'm back!
March 20, 2017 β€’ 12:48 AM β€’ 1 comments


Assalamualaikum...

(Nasib baik ingat balik password blog ni,kalau tak memang aku tak update entri la malamni hahaha) Haihh....lamanya tak update blog niπŸ˜… Rindunyaaa alahai. Terflashback balik semua kenangan masa zaman berblogger dulu2πŸ™Š Dulu rajin sangat blogwalking, kenal ramai kawan blogger, siap ada group page blogger kat facebook. Active gila berblogger masa form1 sampai form3 πŸ˜‚...lepastu tiap kali update entri ,msti ex bf stalker. rajin nauu dia tengok blog aku ni. ade jelah benda tak puas hati kalau aku update ape2πŸ˜…. so kena la update pasal dia jugakπŸ˜’ *tapi banyak entri yang aku dah delete dah pun. Allah...rindu la pulak. rindunya kenangan dulu2 hahagagagagahahhaaha. Dulu rajin sangat tukar2 blogskin ni, edit2 header pesemua. yang paling tak tahannya,siap buat blog backup. gedik sangat nak edit2 blog bagai. addicted sangat nye pun. alahai nysa weyy~
Ehh...ada lg satu benda yg aku suka buat dulu2 masa zaman blogger; join giveaway & contestπŸ’–πŸ˜Ž serious excited gila kalau ada blogger lain buat contest or giveaway. ye lah, sape taknak barang free.  join jelah mana tahu bertuah kan?πŸ™ŒπŸ’¨ ehh, aku pernah kot jadi pemenang bertuah. siap dapat 3shawls free je tau. walaupun aku ni bukan jenis pakai shawl sgt,tapi bantai jela sebab dah dapat free kan. heee πŸ‘€ Ok dah lah, bye. Assalamualaikum..

*Nah payung sikit gambar favπŸ’–




Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim