Beloggadisbiru here
Azam tahun 2012!
January 1, 2012 • 2:23 AM • 2 comments

Assalamualaikum & holla.

atoto,kiut lerr adek tu :3

Heyyo korang,selamat pagi and Happy New Year :* . hihi,tgh hari tadi pegi buat speck then ptg tu balek kampung kejap :3 . ouhGod,nervous nak masuk form3 -,-' . kena ambik PMR pulak tu ,err sape tak nervous :3 . aku ni pun bukan budak pandai ,hoho.Pejam celik , dah 'new year' 2012 . Ya Allah ! cepat betul masa berlalu . aku pun semakin tua , fikiran manusia pun semakin matang dan ajal kita makin hampir ..,betoi lah . ajal kan makin hari makin hampir dengan kita ,huhu .

Tahun baru,Azam pun mesti lah baru kan ? dah korang semuanye ade kelengkapan baru nak masuk skolah nanti ..xkan xde Azam nak belajar sungguh-sungguh kenn -,-' .  mesti lah korang ade Azam masing-masing  ,ye tidak ? hihi . tidak terkecuali aku . ye lah ,aku :) 

Azam Niesa adalah :
- Paling utama skali , nak penuhkan solat lima waktu . 
- Nak buat parents bangga dgn bagi result pmr yg cemerlang :D ,insyaAllah .
- Nak study hard .
- Nak kurangkan ketagihan terhadap internet -,-' . kalau boleh nak berhenti buat sementara waktu . no more fesbuk,twitter n blog :3 
- Nak bina relationship yg strong dgn Dia♥ . harap sgt dpt kekal,hihi .ILOVEHIM
- Nak ubah perangai  . nak jadi budak baek je♥
- Nak tido sebelum pukul 10malam . tapi kalau tido lewat sbb nak buat ulangkaji,.lagi bagus kenn? :)
- Setiap kali nak langkah masuk skola ,kena ade niat nak blaja sungguh-2 n beri tumpuan time cikgu mengajar .

hmm,act memang banyak Azam aku utk Tahun 2012 ni . and nak tunaikan kesemuanya :) ,InsyaAllah aku boleh buat . Doakan Niesa ye ?thanks korang . 

Happy New Year korang :D . Harap dapat buka lembaran baru ,dan mulakan hari dengan penuh senyuman ..*err,tetibe je :) .okayy, Yang nak ambil PMR tahun ni,study hard tau..kita kena study lebih,lebih dan lebih lagii.tak ade masa dah nak berFesbuk ni weyhh :3 

Owner ;)


Assalamualaikum
I'm Niesa ;) Instagram: Anna.nisaa
Profile
Stuff
Tagboard



Followers





Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Niesa Rahim